Νεύτων Τεχνολογίες ΑΒΕΕ - Ολοκληρωμένες Λύσεις για τη Βιομηχανία

a business unit of
Ζύγιση & Έλεγχος Βάρους Σήμανση & Κωδικοποίηση Περιτύλιξη Παλετών
Αρχική Εταιρεία

Εταιρεία

ΝΕΥΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑBEΕ

Η ΝΕΥΤΩΝ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ζύγισης, σήμανσης και ιχνηλασιμότητας στη βιομηχανία και την εφοδιαστική αλυσίδα.

1. Ζύγιση & Έλεγχος Βάρους
Συστήματα βιομηχανικής ζύγισης και ελέγχου βάρους των Οίκων METTLER TOLEDO και METTLER TOLEDO GARVENS: Επιδαπέδιοι και επιτραπέζιοι ζυγοί,Τερματικά για την αυτόματη διαχείριση διαδικασιών, Συστήματα ζύγισης, εκτύπωσης και επικόλλησης ετικετών, Γεφυροπλάστιγγες, Ζυγιστικές πλατφόρμες & δυναμοκυψέλες, Δυναμικούς Ελεγκτές βάρους, Ανιχνευτές μετάλλων και άλλων προσμίξεων.
2. Σήμανση & Ταυτοποίηση
Συστήματα σήμανσης και ταυτοποίησης βιομηχανικών προϊόντων MARKEM-IMAJE, τεχνολογίας inkjet, laser και θερμικής μεταφοράς. Εκτυπωτές ετικετών barcodes ZEBRA και DATAMAX, Ετικετέζες, Αναλώσιμα (ετικέτες και μελανοταινίες).
3. Περιτύλιξη παλέτας με stretch film
Αυτόματα και ημιαυτόματα σύστηματα περιτύλιξης ROBOPAC, Stretch film χειρός και μηχανής.
Με την Ολιστική της προσέγγιση στη σχεδίαση, εγκατάσταση και υποστήριξη των συστημάτων, η ΝΕΥΤΩΝ έχει θέσει νέα standards στη βιομηχανική αγορά, παρέχοντας:
  • Ολοκληρωμένες Λύσεις ‘με το κλειδί στο χέρι’, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να μεγιστοποιήσουν την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων τους, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα τις παραγωγικές τους διαδικασίες, από την παραλαβή των Α’ υλών έως την αποστολή του τελικού προϊόντος.
  • Υψηλού επιπέδου Τεχνική Υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα, με 15 έμπειρους μηχανικούς εξειδικευμένους σε θέματα διασύνδεσης και ολοκλήρωσης με τα κεντρικά πληροφοριακά συστήματα (ERP, WMS, κτλ) και τα συστήματα αυτοματισμού και ελέγχου (PLC, SCADA, κτλ).
  • Διακρίβωση (Calibration) και συντήρηση ζυγιστικού εξοπλισμού για βέλτιστη λειτουργία και υψηλή ακρίβεια μέτρησης.
  • Εξατομικευμένες Υπηρεσίες Διαχείρισης εξοπλισμού & αναλωσίμων, που μειώνουν το κόστος και βελτιώνουν την απόδοση της επένδυσης.


Η ΝΕΥΤΩΝ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001/2000 για το σύνολο των δραστηριοτήτων της.

Η ΝΕΥΤΩΝ είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος των εταιρειών METTLER TOLEDO (βιομηχανική ζύγιση) και MARKEM-IMAJE (βιομηχανική σήμανση) για την ελληνική αγορά.  

 

Νέα

Σύγχρονες τεχνολογίες παλετοποίησης
Περισσότερα...
 
Έλεγχος βάρους οχημάτων στη ΣΕΠ ΑΕ - COSCO

Περισσότερα...

 

Σας ταλαιπωρεί η γεφυροπλάστιγγά σας;

Αναβαθμίστε τη!
Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε online ή καλέστε: 210 6654544.

Mettler Toledo Markem-Imaje Robopac Zebra Datamax