Νεύτων Τεχνολογίες ΑΒΕΕ - Ολοκληρωμένες Λύσεις για τη Βιομηχανία

a business unit of
Ζύγιση & Έλεγχος Βάρους Σήμανση & Κωδικοποίηση Περιτύλιξη Παλετών

Σήμανση κιβωτίων

Για τη βιομηχανική σήμανση και κωδικοποίηση των κιβωτίων ή άλλων ομαδικών συσκευασιών (π.χ. σακιά), χρησιμοποιούνται οι τεχνολογίες Inkjet, Thermal ή Thermal Transfer και Print & Apply ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επιλέξτε τις παρακάτω τεχνολογίες.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο εκτυπωτή για την εφαρμογή σας, συμπληρώστε τη φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 210 6690900.

 

Τεχνολογία Περιγραφή

H κατάλληλη λύση αν επιθυμείτε τη χρήση κιβωτίων με προτυπωμένες μόνο τις σταθερές πληροφορίες και την μετέπειτα εκτύπωση όλων των μεταβλητών πληροφοριών (ονόματα προϊόντων, κωδικοί ιχνηλασιμότητας, barcodes, λογότυπα, κτλ) πάνω στο κιβώτιο κατά την παραγωγική διαδικασία.

Εκτυπωτές Inkjet μεγάλων χαρακτήρων -
Εκτύπωση Drop-on-Demand

H κατάλληλη λύση για την απλή εκτύπωση μεταβλητών πληροφοριών σε κιβώτια. Η εκτυπωτική κεφαλή διαθέτει βαλβίδες που ανοιγοκλείνουν ελευθερώνοντας τις σταγόνες μελάνης, οι οποίες εκτοξεύονται στη συνέχεια προς το κιβώτιο
Η κατάλληλη λύση για την αξιόπιστη εκτύπωση ετικετών με μεγάλη ευκρίνεια, ταχύτητα και αξιοπιστία. Οι εκτυπωτές παραδίδουν τις εκτυπωμένες ετικέτες είτε μία-μία για χειροκίνητη επικόλληση είτε σε ρολό, οπότε η επικόλληση μπορεί να γίνεται με την χρησιμοποίηση ετικετέζας.

Αυτόματα συστήματα Print & Apply

Η κατάλληλη λύση για την αυτόματη εκτύπωση ετικετών (μέσω των τεχνολογιών thermal και thermal transfer) και την αυτόματη επικόλλησή τους στο κιβώτιο, καθώς αυτό διακινείται στη γραμμή παραγωγής.
 

Σας ταλαιπωρεί η γεφυροπλάστιγγά σας;

Αναβαθμίστε τη!
Μάθετε περισσότερα

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

να επιλέξετε τον κατάλληλο εκτυπωτή για την εφαρμογή σας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε online ή καλέστε: 210 6654544.

Mettler Toledo Markem-Imaje Robopac Zebra Datamax