Νεύτων Τεχνολογίες ΑΒΕΕ - Ολοκληρωμένες Λύσεις για τη Βιομηχανία

a business unit of
Ζύγιση & Έλεγχος Βάρους Σήμανση & Κωδικοποίηση Περιτύλιξη Παλετών
Αρχική Εφαρμογές Σήμανση και Κωδικοποίηση Σήμανση Ατομικών Συσκευασιών

Σήμανση ατομικών συσκευασιών

Για τη βιομηχανική σήμανση και κωδικοποίηση των ατομικών συσκευασιών, χρησιμοποιούνται οι τεχνολογίες Inkjet, Laser και Thermal ή Thermal Transfer ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες, επιλέξτε τις παρακάτω τεχνολογίες.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο εκτυπωτή για την εφαρμογή σας, συμπληρώστε τη φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 210 6690900.

 

Τεχνολογία Περιγραφή

Η κατάλληλη λύση για εκτύπωση κωδικών σε προϊόντα καθώς αυτά κινούνται στη γραμμή παραγωγής. Η εκτύπωση γίνεται απευθείας στη συσκευασία μέσω ειδικής μελάνης που στεγνώνει σε 1 δευτερόλεπτο και προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Εκτυπωτές laser

Η κατάλληλη λύση κωδικοποίησης όταν οι ταχύτητες παραγωγής είναι υψηλές (μέχρι 100.000 προιόντα/ώρα). Το κόστος λειτουργίας διατηρείται χαμηλό λόγω της μη ύπαρξης αναλωσίμων όπως μελάνια και ετικέτες.
Η κατάλληλη λύση για εκτύπωση ημερομηνιών λήξης, κωδικών παραγωγής, μεταβλητών κειμένων και barcodes σε εύκαμπτα φιλμς. Ο εκτυπωτής ενσωματώνεται στη συσκευαστική σας μηχανή και η εκτύπωση γίνεται κατευθείαν στο φιλμ, χωρίς να απαιτείται ετικέτα.

Εκτυπωτές ετικετών
(θερμικοί ή θερμικής μεταφοράς)

Η κατάλληλη λύση για την αξιόπιστη εκτύπωση ετικετών με μεγάλη ευκρίνεια, ταχύτητα και αξιοπιστία. Οι εκτυπωτές παραδίδουν τις εκτυπωμένες ετικέτες είτε μία-μία για χειροκίνητη επικόλληση είτε σε ρολό, οπότε η επικόλληση μπορεί να γίνεται με την χρησιμοποίηση ετικετέζας.
 

Σας ταλαιπωρεί η γεφυροπλάστιγγά σας;

Αναβαθμίστε τη!
Μάθετε περισσότερα

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

να επιλέξετε τον κατάλληλο εκτυπωτή για την εφαρμογή σας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε online ή καλέστε: 210 6654544.

Mettler Toledo Markem-Imaje Robopac Zebra Datamax